Afvullen

Onze mobiele afvullijn maakt het mogelijk om jouw product op jouw locatie en op het voor jou perfecte moment in te blikken. Een grote investering* in een eigen verpakkingslijn? Niet nodig. Als je onze mobiele afvullijn tijdig boekt, zorgen wij dat we voorrijden op het moment dat jouw product in optimale conditie is.

Hoe gaat dat in z’n werk?

We zorgen voor blanke, gesleevede of geprinte blikken en alle omverpakkingen die nodig zijn. En uiteraard brengen we onze afvulmachine mee. De mobiele afvullijn (Wild Goose) is een complex apparaat met nogal wat slangen, kabels, sensoren en vulpijpen. Het vullen en sluiten van de blikken is echter een relatief rechttoe, rechtaan karwei. Sjoerd is onze ervaren operator tijdens het afvullen. Hij controleert continue de monitors en de vulpijpen om zeker te zijn van een constante en precieze afvulling.

Wat we van jou nodig hebben is bier (of een andere drank) op de juiste temperatuur, elektriciteit, filtratie, carbonating en… als het even kan twee handen die helpen tijdens het afvullen. Die tweede operator voert de blikken in op de lijn en helpt aan het einde van de lijn om de blikken te verpakken en op de pallet te stapelen. Maar vooral het opzetten, reinigen en weer afbreken van de machine gaat het beste met een beetje hulp.

 

 

Minimale aantallen

Je kunt onze mobiele afvullijn boeken vanaf een productie van ongeveer 1500 liter. Oftewel: zo’n 4500 blikken met een inhoud van 33cl. Het inblikken gebeurt met een snelheid van ongeveer 40 blikken per minuut. Reken zelf maar uit hoe snel we klaar zijn!

* Beschik je wel over een eigen afvullijn? Dan kun je bij ons terecht voor technisch support!

Boek nu