— Over ons

Contact Contact

Over ons

Vanuit ruime ervaring in de blikkenwereld, kreeg in de jaren ’10 langzaam een nieuwe missie vorm. De opkomst van een steeds veelzijdigere biercultuur in Nederland, verdiende wat ons betreft alle mogelijke support. Omdat we liefhebbers zijn. Van het product, maar vooral van de passie en eigenzinnigheid waarmee het product gemaakt wordt. In 2019 was de eerste Canlab bestelling een feit.

Onze ambitie? Onafhankelijke, kleinere brouwers dezelfde mogelijkheden bieden als die grote brouwerijen voor zichzelf hebben gecreëerd. Dit doen we door ook kleinschalige ambacht professionaliteit te bieden als het gaat om verpakken, afvullen en personaliseren. Onze mobiele afvullijn is hier het perfecte voorbeeld van: door op locatie in te blikken, op de dag en het tijdstip dat het bier in optimale conditie is, dragen we bij aan de beste kwaliteit. Maar ook onze state-of-the-art digitale printer zorgt ervoor dat de uitstraling van de brouwsels minstens zo krachtig is als de smaak. Zo hebben we in een paar jaar tijd al veel fantastische samenwerkingen beleefd, met eindproducten waar we razend trots op zijn. Dat smaakt naar meer, zeg maar.

Het mooie is: de voordelen van drank in blik worden door steeds meer markten ontdekt. De optimale smaak, de lagere kosten, het gemak en de duurzaamheidsvoordelen spelen daarin allemaal een rol. Daarom vullen we tegenwoordig met veel plezier ook blikken met wijn, kombucha, water en hard seltzers. En wie weet wat de toekomst ons nog brengt!

Neem gerust contact op!

Brunswijkstraat 6
7418 EM Deventer
The Netherlands

+31 (0) 570 745 058
info@canxlab.com

 

Contactformulier


    Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.