Personaliseren

Printen
Een revolutie op het gebied van blikken personaliseren! Binnenkort beschikken we over een geavanceerde digitale printer die het mogelijk maakt om designs direct digitaal te drukken op blik. De machine print op zeer hoge kwaliteit, tot 1600 dpi. Fotorealistische afbeeldingen, verschillende afwerkingen (glossy of mat), verschillende structuren: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Digitaal printen in plaats van sleeven betekent printen zonder ‘naad’ en tot in de nek (of zo je wilt: schouder) van het blik. Kortom: een fantastische nieuwe mogelijkheid. Uniek in de Benelux bovendien, komt dat zien!

Sleeven
Bij Canlab beschikken we over een unieke installatie die het mogelijk maakt om open blikken te sleeven zonder een stoomoven. De blikken worden voorzien van een shrink sleeve, een bedrukte folie die door warmte krimpt en zo – als een tweede huid – om het blik heen wordt geplaatst. Hiermee wordt het risico op aanzetting aan de binnenkant van het blik voorkomen. Ons systeem maakt het mogelijk het blik rondom volledig te voorzien van een PE-label dat met de allernieuwste druk- en laktechniek is ontworpen. Dat biedt geweldige marketingmogelijkheden! Uiteraard werken we altijd met recyclebaar PE – nooit met PVC.

Benieuwd naar de levendige kleur- en ontwerpmogelijkheden? We staan je graag bij met het ontwerp van de sleeves, of kunnen het hele proces voor je laten verzorgen. We bestellen de sleeves bij onze partner Eshuis, die jarenlange ervaring heeft met vele internationaal bekende drankmerken. Dankzij onze partner kunnen we de digitaal gedrukte sleeves aanbieden in kleine aantallen, of klassieke runs vanaf 20.000 stuks. Wij sleeven het liefst open blikken, maar labelen na het afvullen is ook zeker een optie. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Heb je interesse in een demobox? Neem contact met ons op! Je ontvangt zes blikken en een overzicht van de geweldige mogelijkheden.

Labelen
Wij sleeven het liefst open blikken, maar labelen na het afvullen is ook zeker een optie. Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Demobox bestellen