12 t/m 16 september 2022: CanLab bij Drinktec

In München vindt komende week de internationale beurs drinktec plaats en CanLab is erbij! Op de beurs zijn alle grote namen uit de drank- en vloeibare voedingsindustrie aanwezig. Leveranciers van over de hele wereld komen naar München. Tijdens de beurs draait alles om innovatie en ambities van de sector.

Voor ons is het de eerste keer dat we naar drinktec afreizen. De beurs wordt slechts een keer in de vier jaar georganiseerd. In de drie andere jaren vindt de BrauBeviale in Neurenberg plaats. Een vergelijkbaar en net zo bekend evenement, maar drinktec wordt beschouwd als de grote broer. De beurs staat bekend als de belangrijkste ontmoetingsplek van Europa voor de hele productieketen van dranken.

One-stop-shop

Arjen van Zurk: “We presenteren onszelf in München als one-stop-shop, in samenwerking met verpakkingsleverancier Eshuis. Samen presenteren we er ook onze oplossing voor het printen van sleeves met Pfand-logo, wat verplicht is volgens het Duitse statiegeldsysteem. Het doel is natuurlijk om meer naamsbekendheid te creëren onder Duitse potentiële klanten. De drinktec beurs is trouwens niet alleen interessant voor de biermarkt, we zien ook kansen voor energydrinks, wijn en kombucha.”